Wil je onze ruimte huren?

atelier.m is beschikbaar voor workshops, vergaderingen, presentaties, coachings...

Kortom, elke activiteit waarvoor je een warme, inspirerende, gezellige ruimte nodig hebt.

Onze voorwaarden vind je alvast hieronder. Heb je interesse en/of vragen?

We horen het graag...

DSC_0027.JPG
DSC_0001.JPG
DSC_0042.JPG

Voorwaarden zijn :

1. Onze ruimte wordt verhuurd per dagdeel.( prijsaanvraag: mail me )

         - een dagdeel bedraagt in principe 3 uur, maar heb je iets meer tijd nodig - bv voor opstellen en opruimen -            rekenen we niets extra. Het idee is dat de ruimte terug proper en beschikbaar moet zijn voor de volgende              die eventueel na jou komt. 

         - de ruimte beschikt over 12 stoelen en 2 tafels van 180 x 80cm, die je zelf kan opstellen hoe je wil

         - er is voldoende verlichting, warm en koud water, verwarming en stopcontacten

2. De ijskast is gevuld met frisdrank en water, er is een koffiezet en een waterkoker en er staat een potje en een      prijslijst voor wie wijn en/of bier wil.

 

3. Wil je graag een hele dag huren en bestel je daarbij graag een ontbijt en/of lunch - ook dat kan. Mail ons in        verband onze mogelijkheden wat betreft cateringformules

 

3. Ik maak - indien je dat wenst - publiciteit voor jouw workshops via onze website, FB en IG en hang kleine affiches    uit in onze winkel. Delen is altijd fijn, dus wat jij publiceert, deel ik eveneens.

4. Inschrijvingen gebeuren via jou - jij meldt me op tijd wanneer je workshop voor jou volzet is, zodat ik dat kan        aanpassen op onze website.

          -  Je kan ook verkiezen om de inschrijvingen via onze website te laten verlopen - hiervoor reken ik dan 5€                administratiekosten per inschrijving.

5. Als je de agenda reserveert, is die datum voor jou. Annuleer je om één of andere reden de afspraak, wordt de huur    wel aangerekend.

 

6. Ik ben altijd bereikbaar voor meer info en/of opmerkingen via info@aliceinboechout.be